fredag 26 september 2008

Blooood

Idag har jag faktiskt varit relativt produktiv. Jag har handlat böcker för 800:- (!!), pluggat på biblioteket, handlat saker och gjort en bra överraskning till Johan. Det var väldigt spännande, och den gick hem big time.

Jag har bestämt mig för att göra ett tappert försök att lägga upp lite mer bilder. Bilder är alltid roligt. Dom flesta bloggar jag skummar förbi har ganska många bilder. På dom flesta så är det bilder av deras barn. Jag har inga barn, och snart har jag ingen katt heller, så jag har egentligen inget att visa. Men jag kan visa mitt hår, som är världens snyggaste. Och mamma, det är visst fint det är när det är rött!



När jag skulle gå in till stan så passade jag på att ta ut soporna på vägen. I en av dom två påsarna låg det ett trasigt glas och självklart så skar jag mig när jag skulle stoppa ner dom i soptunnorna. Det gjorde lite ont, men inte såpass ont att jag var tvungen att kolla hur det hade gått, så jag gick inte upp till lägenheten igen (vi bor faktiskt på högsta våningen) utan fortsatte min färd in mot stan. När jag kommit några hundra meter så känner jag hur det droppar blod från mitt pekfinger, men jag reagerar inte så mycket över det. Jag tänkte att jag får tvätta bort det när jag kommit in till stan och sen gå till Johan och beklaga mig och få ett plåster.

Men eftersom det inte slutade blöda så blev jag lite smått nervös, då hade jag gått halva vägen, och eftersom folk i allmänhet blir lite nervösa när det går förbi en tjej som har blod rinnande från handen, så stoppade jag helt enkelt handen i fickan på mina jeans. Det var också ett bra sätt att stoppa blodet, tänkte jag. Det var det inte, för det blödde igenom mina jeans och gjorde att det blev en stor blodfläck vid fickan. I vilket fall så gick jag till Johan och fick tvätta bort blodet från min hand och sen fick jag ett plåster.

Egentligen var det nog inte ett så himla djupt hack. Det är snarare väldigt litet, med tanke på hur mycket det blödde. Ikväll när jag tog bort mitt plåster såg mitt finger ut såhär:



Den vita fläcken i mitten innehåller ett litet, litet sår där på kanten. Resten vet jag inte riktigt vad det är. Det ser inte så trevligt ut, så jag hoppas att det försvinner. En sak är säker iaf, det gör ganska ont at the moment. Tyck synd om mig!

1 kommentar:

Anonym sa...

SNYGG färg i håret!